De vriend van mijn vriendin

De vriend van mijn vriendin

Net als elke andere werkdag begin ik rond 17:00 uur om mezelf klaar te maken voor de lange nacht. De zomer is net voorbij maar het is nog steeds lekker weer dus ik besluit om een sexy zwart jurkje aan te trekken. Deze jurk doet het altijd goed bij mijn klanten en ik voel me enorm zelfverzekerd als ik deze aantrek. Een paar hoge zwarte hakken eronder en mijn outfit is weer klaar. Ik stop voor de zekerheid nog wat extra condooms en slipjes in mijn tasje en ik stap de deur uit terwijl ik nog wat parfum opspuit. 
Ik arriveer bij het eerste adres in ‘s-Hertogenbosch en bel aan bij een appartementen complex. De stem van een jonge man antwoord en laat me binnen. Ik ben blij dat ik een jonge stem hoor via de intercom want de laatste tijd zijn het veel oudere mannen die bellen. Ik heb daar totaal geen problemen mee maar af en toe is het wel fijn om even bij iemand van mijn eigen leeftijd te zijn. Ik ga met de lift naar boven en werk in de spiegel nog even mijn lippenstift bij en schud mijn haar nog even goed. 
Ik loop naar het juiste appartement waar de deur al op een kiertje staat en schrik wanneer ik de vriend van een van mijn beste vriendinnen zie staan, laat ik ze even Richard en Natasja noemen. Richard kijkt mij net zo geshockeerd aan en begint te stamelen dat het tussen hem en mijn vriendin niet zo lekker loopt. Terwijl hij me een wijntje aanbiedt vraag ik verder naar hun situatie omdat ik daar van mijn vriendin nog niets over had gehoord. We praten even verder en al gauw veranderen we het onderwerp voor een leuker gesprek. Richard begint me op te hemelen en verteld dat hij mij altijd de knapste vriendin van Natasja. Ik voel mijn wangen rood worden want tsja Richard is nou eenmaal een hele knappe vent. Hij legt zijn hand op mijn been en laat me beloven om niets tegen Natasja te zeggen en natuurlijk zou ik dat niet doen ik wil tenslotte niet stoken tussen die 2 maarja werk is werk. Vervolgens zegt hij dat hij er een punt achter gaat zetten met Natasja dus dat ik me niet druk hoef te maken. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de slaapkamer waar hij zijn handen niet van me af kan houden. Totaal overdonderd door de situatie besluit ik om me erbij neer te leggen en dit gewoon als elke andere afspraak moet zien. Intussen heeft Richard mijn jurk al uitgetrokken en knoopt hij zijn blouse los. Ik ga op de rand van het bed zitten en pak er alvast een condoom bij, ik weet immers niet hoe betrouwbaar hij is en of hij ook nog met anderen naar bed is geweest. Natasha vertelde me wel eens dat Richard echt enorm geschapen is en toen hij naakt voor me stond besefte ik dat zij daar geen woord over had gelogen. Jezus wat was hij groot! Ik begin wat speeksel bij elkaar te verzamelen en neem zijn enorme lul tussen mijn handen en begin hem langzaam te pijpen. Ik heb echt allebei mijn handen nodig om hem goed te verwennen want deze krijg ik nooit helemaal in mijn keel. Boven mij hoor ik Richard hard kreunen en ik merk dat het lang geleden is voor hem dat hij op deze manier is gepijpt. Ik besef dat seks waarschijnlijk de reden is dat het niet meer lekker loopt tussen die twee. Ineens grijpen zijn 2 grote handen onder mijn oksels en gooit hij me op bed. Terwijl hij mijn slipje uittrekt likt hij lekker over mijn poes en gauw genoeg kruip hij bovenop me. Ik voel precies hoever hij in me zit en dat me nog heel wat te wachten staat.. god wat is dit lekker. Ik ben kletsnat en Richard stoot steeds harder en dieper totdat hij schokkend klaarkomt. Hij gooit het condoom weg en tovert tot mijn verbazig mijn ultieme favoriete speeltje ‘de satisfyer’ uit zijn nachtkastje. Ik ga er helemaal klaar voor liggen en nog geen 2 minuten later kom ik spuitend klaar. Richard kijkt me lachend aan en ik zie hem meegenieten. Samen springen we nog even onder de douche en nemen we afscheid en beloven elkaar nog eens om dit tegen niemand te vertellen. 

Een week later belt mijn vriendin Natasja me op en ik durf bijna niet op te nemen omdat ik bang ben dat Richard toch iets heeft verteld. Ik neem op en vol blijdschap schreeuwt ze dat ze zwanger is! Ik ben geschokt en diezelfde avond ga ik bij haar op bezoek om haar te feliciteren. Richard maakt de deur open en kijkt me op een beetje op een droevige manier aan. Hij had dit totaal niet aan zien komen en erg gelukkig lijkt hij niet met dit nieuws. We lopen de woonkamer in en Natasja vliegt me om mijn nek van blijdschap. Doordat zij zo intens gelukkig is met dit nieuws heeft zij niet in de gaten dat de spanning tussen mij en Richard te snijden is. Ze is al 10 weken zwanger en had diezelfde ochtend een test gedaan. Ik was blij voor haar maar ik kreeg een dubbel gevoel als ik naar Richard keek. Ik voelde me schuldig tegenover Natasja maar vooral over het feit dat ik stiekem hopeloos verliefd ben geworden op Richard….
 

Geplaatst door: Scarlett op 22-10-2020

Geplaatste reacties

Eric05

27-Jan-2022, om 15:07

Mooi verhaal, en ook een bijzondere wending. Maar het voelt nu alsof deel twee nog moet uitkomen. Hoe is dit afgelopen?


Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu