Alles over vingeren

Vingeren en de lekkerste tips

VingerenAls we het over vingeren hebben dan hebben we het over het masseren en stimuleren van de vagina. Hierbij wordt vooral de clitoris gestimuleerd waardoor je als vrouw tot een orgasme kunt komen, mits dit op de juiste manier gedaan wordt. We vertellen je alles over de beste technieken om iemand te vingeren en hoe je dit bij jezelf kunt doen. 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar het voorspel is het belangrijkste onderdeel van seks. Dit is het moment om elkaar op te winden, elkaar gek te maken en te laten zien dat je het belangrijk vindt dat je partner geniet. Seks zonder voorspel is voor vrouwen namelijk maar een kort avontuur, de meeste mannen komen gemiddeld al tussen de 5 en 10 minuten klaar. Bij een vrouw werkt het niet zo gemakkelijk en zij heeft meer aandacht nodig om tot een hoogtepunt te komen. Wij vertellen je precies hoe je haar tot een climax brengt en waar je rekening mee moet houden.

Lichaamsverzorging

Een goede lichaamsverzorging is natuurlijk erg belangrijk en vooral tijdens de seks kan het een enorme afknapper zijn als er sprake is van een slechte hygiëne. Omdat vrouwen meerdere keren kunnen klaarkomen zit de kans er dik in dat ze daarna nog wel zin heeft in een vrijpartij. Houd er ook rekening mee dat je handen, en met name je vingers en nagels, kort en schoon zijn want je wilt niet dat je partner een infectie oploopt daar beneden. Met lange of scherpe nagels kan er een scheurtje komen in de vagina en als je dan ook nog eens vieze handen hebt dan kan er gemakkelijk een infectie worden opgelopen. Minimaal 20 seconden je handen wassen zorgt ervoor dat die vieze bacteriën niet op de verkeerde plekken belanden. 

Waarom is het zo belangrijk?

De vagina heeft een wand van slijmvlies waar heel gemakkelijk bacteriën worden opgenomen. Als hier de verkeerde bacterien terecht komen dan is de kans op een infectie dus erg groot. Het is altijd verstandig om zo'n 6 keer per dag je handen te wassen maar als je intiem bent met iemand anders of met je zelf zorg dan altijd voor een goede persoonlijk hygiëne.

Het voorspel

Vingeren behoort eigenlijk tot het voorspel terwijl het ook het hoofddoel kan zijn. Voorspel klinkt misschien als iets wat maar heel kort duurt terwijl je hier uren mee bezig kunt zijn. Naast vingeren is er zoveel meer wat je kunt doen voordat je hier uiteindelijk mee begint. Voorspel is eigenlijk alles wat je maar kunt verzinnen voordat je daadwerkelijk seks hebt. Je kunt je liefje dus eerst een lekkere erotische massage geven door het rustig op te bouwen en daarna richting haar intieme delen te gaan. Masseer eerst haar rug, nek en benen voordat je richting haar favoriete plekje gaat. Zorg dat je partner lekker ontspannen is zodat ze van iedere aanraking zal genieten. 

Beffen tijdens het voorspel

Een voorspel zou geen voorspel zijn zonder beffen. Dit is iets waar iedere vrouw van geniet en wat je absoluut niet kunt overslaan tijdens een voorspel. Met beffen stimuleer je de vagina en clitoris door je lippen en tong te gebruiken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en niet iedereen weet precies wat ze aan het doen zijn daar beneden. Heb je bef tips nodig? We hebben een uitgebreid artikel voor je geschreven zodat jij iedere vrouw heerlijk kunt beffen. Wanneer je vrouwtje echt goed nat is en in de stemming is dan kun je beginnen met het echte werk door haar klaar te vingeren. 

Hoe start je met vingeren?

Als de vagina goed nat is dan kun je gemakkelijk met je vingers over en tussen de lippen glijden. Het is belangrijk dat alles nat is en dat het nat blijft want droog vingeren kan gaan schuren en erg pijnlijk zijn. Als je vriendin goed opgewonden is dan is zij vanzelfsprekend kletsnat maar als de lippen wat minder nat zijn dan kun je eventueel een glijmiddel gebruiken zodat het extra lang nat blijft. Houd net als bij beffen rekening met de binnenste en buitenste schaamlippen en sla geen enkel plekje over. Je gebruikt hierbij slechts een of twee vingers waarmee je de hele vagina stimuleert, het is niet nodig om met je hele hand tekeer te gaan dit is zelfs minder opwindend dan gewoon een paar vingers te gebruiken. Daarbij is iedere vrouw anders dus let op lichaamssignalen en ontdek wat jouw partner lekker vindt.

Communiceer met haar

De ene vrouw is gevoeliger dan de andere vrouw en daarom is het belangrijk om te communiceren met elkaar. Zie je aan haar dat ze het lekker vindt? Vraag het dan aan haar als bevestiging en zeg: Vind je dit lekker schatje? Vraag dan aan haar of het harder of zachter mag, zo hoeft ze niet te veel na te denken over haar antwoord en kun jij lekker doorgaan. Je kunt vanaf dat moment kiezen op welke manier je haar gaat laten klaar komen. 

Vaginaal of clitoraal orgasme

Je kunt een vrouw op twee manieren klaar laten komen namelijk vaginaal door haar g-spot te stimuleren of clitoraal door haar clitoris te stimuleren. Beide orgasmes zijn natuurlijk super lekker en variatie is altijd goed. Kies je voor de gemakkelijke manier dan houd je het lekker bij de clitoris. Hier is niet een speciale techniek voor want door een bepaalde tijd over de clitoris te wrijven zal je partner heerlijk klaarkomen, een voorspel is hierbij wel een vereiste want je zal haar eerst in de stemming moeten krijgen. Nadat ze is klaargekomen kan het zijn dat ze nog door kan gaan voor een tweede ronde, dit is per vrouw verschillend want bij sommigen is de clitoris zo gevoelig dat dit er niet inzit. Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu