Een erotische striptease

Wat is een striptease? 

StripteaseDe meest erotische dans van allemaal

Een striptease is een soort dans waarbij iemand tijdens het dansen langzaam zijn of haar kleren uittrekt. Het is vooral een erotische dans en bedoelt om iemand anders te verleiden of op te winden. Personen die een striptease act tegen betaling uitvoeren worden strippers genoemd. Maar je hoeft geen professionele stripper te zijn want wij hebben de beste tips voor je. Verleid je partner, je date of die one-night-stand met deze tips en je geeft ze de nacht van hun leven. 

Als je het woord 'stripper' hoort dan denken de meeste aan vrouwen met een slank figuur die zelfverzekerd een erotische dans opvoeren. Je kunt professionele strippers vinden in stripclubs waar zij dienen als entertainment. De vrouwen hebben veel bekijks en de klanten zijn er dol op.

Hoewel een striptease eigenlijk niets met seks te maken heeft kan het wel heel goed worden gebruikt om je partner te verleiden. Ook al heb je maatje 36 of maat 42, je partner of je date zal het te gek vinden als jij voor hem begint te strippen.

Zo bereid jij je voor op de striptease

Voel jezelf sexy!

Het belangrijkste bij een striptease is dat jij precies weet wat je aan het doen bent en dat je het vol zelfvertrouwen doet. Jouw partner zal het geweldig vinden als jij hem in je meest sexy outfit probeert te verleiden. Trek dat ene stoute pakje uit te kast of koop iets nieuws om je partner echt te verrassen. Zorg er wel voor dat je jezelf fijn voelt in deze kleding want ook al heb je het maar eventjes aan, je moet je er wel goed in voelen. Jouw partner is sowieso gek op jou en heeft uiteraard geen oog voor jouw onzekerheden. Dus durf ook eens buiten je comfortzone te gaan door iets geheel nieuws te proberen, je partner zal zijn ogen niet van je af kunnen houden. Het zal voor je partner enorm opwindend zijn wanneer jij zelfverzekerd en vastberaden voor hem staat te dansen. Dat is precies wat een striptease zo sexy maakt.

Kleding tips

Voor een striptease is een blouse met knoopjes ideaal. Deze kun je langzaam losknopen en onder je blouse zit pas de echte verrassing. Bij een sexy outfit kun je denken aan stockings, een bodysuit, hoge kousen, een sexy lingerie setje en ga zo maar door. Natuurlijk kunnen een paar hoge hakken niet ontbreken, dit zal je act helemaal afmaken. Loop je nooit op hakken dan kun je hiermee oefenen als je partner niet in de buurt is. Mocht het echt niet lukken om op hakken te lopen dan kun je deze achterwege laten en de act op blote voeten doen want je gaat natuurlijk geen striptease doen op sneakers.

Houden jullie van rollenspel? Dan is het ook een leuk idee om een kostuum aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een sexy schooluniform, stoeipoes of sexy verpleegster. 

Oefen je strip act

Een striptease heeft wel wat voorbereiding nodig en voor de spiegel kun je alvast wat sexy moves oefenen. Ook is het belangrijk om je gezichtsuitdrukkingen te oefenen want tijdens de striptease maak je veel oogcontact. Onze gouden tip om jezelf te verbeteren in je striptease act is: jezelf filmen! Zet je telefoon of camera zo neer dat je precies in de camera kijkt, zo kun je precies zien wat je partner zou zien tijdens de act. Hierdoor weet je wat je zelf kun verbeteren of wat je juist erg goed doet. Je hoeft echt geen hele act in te studeren want het moet er wel natuurlijk uit blijven zien. Stel je voor dat je een fout maakt en in paniek raakt, dat zou je hele striptease show kunnen verpesten. Houd het dus zo natuurlijk mogelijk op een sexy manier. 

De juiste muziek uitzoeken

Een goede opwindende striptease heeft de juiste muziek nodig. Denk hierbij aan R&B muziek of andere erotische nummers. Op Youtube en Spotify kun je de lekkerste playlists vinden voor een hete avond. Zoek van tevoren uit welke muziek je wilt gebruiken en zorg ervoor dat je playlist niet te kort is. Na de striptease volgt waarschijnlijk nog een geile vrijpartij en met deze muziek zullen jullie uren door willen gaan. Maak dus een playlist van alle nummers je die tijdens de seks wil horen. Meestal duurt de strip act maar zo'n 10 minuten en daarna zal hij zichzelf niet meer in bedwang kunnen houden. Maak dus een playlist waarvan de eerste 3 nummers geschikt zijn voor jouw stripshow.

Maak jezelf onweerstaanbaar

Tijdens het oefenen stel je jezelf voor dat je partner op een stoel in de kamer zit, dit kan de slaapkamer zijn of een andere geschikte kamer naar keuze. Als je daarna over wil gaan op de daad dan is de slaapkamer het meest ideaal. Heb je geen ruimte om een stoel neer te zetten dan kan je partner ook op bed gaan zitten maar een stoel is toch echt de beste keuze. Oefen met het rondlopen (op hakken) en trek langzaam, heel langzaam je kleren uit. Begin met het losknopen van je blouse maar trek deze nog niet uit. Het is de bedoeling om hem zo lang mogelijk te teasen. 

Het belangrijkste wat je wil doen is oogcontact maken. Dus oefen jouw zwoelste blikken voor de spiegel, bijt op je onderlip en geef een sexy knipoog. Wees comfortabel met alles wat je doet en doe geen dingen waar je aan twijfelt. Kun je bijvoorbeeld niet op stiletto's lopen begin hier dan niet aan. In het ergste geval zwik je je enkel om en is het klaar met de striptease. 

Verleid je partner

Striptease showHet moment is gekomen en je gaat binnen enkele minuten beginnen aan je stripact. Op dit moment weet je partner nog van niets en is het voor hem waarschijnlijk een doodnormale dag. Geef hem vooraf ook geen hints want een surprise striptease is ontzettend opwindend voor hem. Komt je partner net van het werk laat hem dan douchen en zeg dat je wat lekkers voor hem zal maken. Hij zal dan gewoon een maaltijd verwachten maar wat jij voor hem in petto hebt zal hem zeker niet teleurstellen. 

Intussen kun jij je sexy outfit aantrekken, jezelf opmaken en je onweerstaanbare stiletto's aandoen. Zet de stoel klaar in het midden van de slaapkamer en zorg dat je muziek klaarstaat. Op het moment dat je voor hem staat zal hij direct onder de indruk zijn. Maak een 'volg gebaar' naar hem en zeg dat je een verrassing voor hem hebt, natuurlijk volgt hij je dan naar de slaapkamer. 

Eenmaal in de slaapkamer zal hij precies weten wat er aan de hand is en gaat hij maar al te graag zitten. Om het extra spannend te maken zou je hem kunnen vastbinden zodat zijn handen achter zijn rug zitten, het wordt zo nog moeilijk voor hem om zichzelf in te houden. 

Start de muziek

Nu gaat het echt beginnen, de lampen zijn gedimd, de muziek gaat aan en jij kruipt direct in je rol. Je begint speels op en neer te lopen en blijft bij iedere beweging oogcontact maken. Hij zal zichzelf op dat moment de gelukkigste man op aarde voelen. Begin langzaam met het losknopen van je blouse en laat hem zien wat voor moois je daaronder aan hebt. Trek je blouse nog niet uit maar plaag hem nog even door naar hem toe te lopen en voor hem door je knieën te gaan. Kom langzaam omhoog terwijl je hem aankijkt en loop op het ritme van de muziek weg, laat intussen je blouse vallen en kijk over je schouder naar zijn reactie. 

Geloof me, zijn uitdrukking zegt genoeg en wil maar al te graag losgemaakt worden. Vergeet intussen niet om jezelf aan te raken op de plekken waar hij je wil betasten, wrijf over je borsten en laat je handen over je lichaam glijden. Bij ieder kledingstuk dat je uittrekt blijf je sensueel voor hem bewegen en raak je hem af en toe aan. Sta je voor hem in alleen je lingerie dan kun je hem extra plagen met een lapdance, ga op hem zitten zoals je op een stoel zou gaan zitten en beweeg je kont op en neer. Omdat hij vastgebonden zit zal het voor hem een zware klus zijn om rustig te blijven zitten maar je laat hem nu nog heel even wachten. 

De eindshow

Waarschijnlijk ben je zelf ook onwijs opgewonden op dit moment en daarom ga je hem nu een geweldige eindshow geven. Kom van zijn schoot af en kijk hem zwoel aan, je loopt langzaam weg en maakt intussen je bh los, draai jezelf om en laat je bh nog niet zakken maar houd je bh bij je borsten vast. Kijk over je schouder en laat je bh op de grond vallen of gooi deze zijn kant op. Het laatste kledingstuk, je slipje, trek je heel langzaam naar beneden zodat deze langs je benen naar beneden valt. Dan loop je voor de laatste keer naar hem toe en ga je met je gezicht naar hem toe op hem zitten. Zo kun je hem langzaam losmaken zodat hij jou kan laten zien hoe geweldig hij heeft genoten. Nu staat je een heerlijke vrijpartij te wachten en zal hij je van top tot teen verwennen. En dat heb je ook wel verdiend na deze geweldige verrassing!Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu