Strap-on seks

Strapon Sex

Strapon SexWat is een strapon en hoe heb je seks met een strapon?

Het gebruiken van een strapon komt veel voor bij mannen en vrouwen. We noemen een strapon ook wel een voorbinddildo maar het kan ook een vibrator zijn om voor te binden. Een strapon wordt ook bij lesbische seks gebruikt door vrouwen die van vaginale of anale penetratie houden. Hiervoor is de strapon in de eerste instantie ook ontworpen, zodat vrouwen tijdens de seks ook het gevoel van penetratie ervaren.

Het is niet vanzelfsprekend dat lesbische vrouwen hiervan houden, want veel vrouwen houden juist niet van penetratie. In dat geval zijn er tientallen andere mogelijkheden om van seks te genieten. Maar vrouwen die hier wel van houden hebben veel baat bij het gebruiken van een strapon. Mannen hebben veel gevoel in hun penis en komen tot het punt dat ze moeten klaarkomen en daarna is het afgelopen met de pret. Vrouwen die een strapon gebruiken kunnen juist veel langer doorgaan met penetreren. Ook zijn vrouwen

Een holle strapon

Daarnaast kan een strapon ook gebruikt worden door mannen in een heteroseksuele relatie. Dit kan verschillende redenen hebben zoals erectie problemen of doordat zij een kleine penis hebben en hun partner niet goed kunnen bevredigen. In dat geval bestaat er een holle strapon die de mogelijkheid biedt om toch comfortabel je partner te kunnen verwennen. Misschien kom je als man wel erg snel klaar, dan is het ook een optie om een strapon te gebruiken zodat je jouw partner zo lang kunt nemen als ze wil, ideaal toch!

Een strapon bevestig je door middel van een soort harnas. Met riempjes bevestig je deze op een manier waarop de strapon goed blijft zitten. Het is belangrijk om als man zijnde een holle strapon te bestellen omdat deze tegelijk ook de penis stimuleert. Daarnaast kan een normale strapon pijnlijk zijn bij het stoten omdat je penis natuurlijk geen kant op kan. 

Peggen/Pegging

Wat is pegging?

Je hebt deze term waarschijnlijk wel eens gehoord maar er misschien nooit bij stilgestaan. Pegging, in het Nederlands peggen, is wanneer een vrouw met een voorbinddildo de man penetreert. Veel mannen die hun grenzen durven te verleggen zijn helemaal fan van pegging. Dit komt omdat de mannenlijke G-spot zich hierdoor gestimuleerd wordt, en dit is natuulijk een hele nieuwe belevenis. Een ongekend lekker gevoel wat mannen graag vaker willen meemaken. 

Het wil niet zeggen dat je homo bent of homoseksuele gevoelens hebt als je aan pegging doet. Het is een soort omgekeerde wereld waarbij mannen het als prettig ervaren om gedomineerd te worden door hun vrouwelijke partner. Vaak is er sprake van een bepaalde schaamte en daarom wordt hier vaak niet openlijk over gesproken. In een relatie waarbij voldoende vertrouwen is, komt pegging juist veel meer voor dan bij koppels die elkaar zojuist hebben leren kennen. 

Zorg er wel voor dat je voldoende glijmiddel in huis hebt mocht je hieraan willen beginnen. Misschien lukt het de eerste keer niet meteen, maar het is zeker de moeite waard om eens te proberen. Mannen ervaren een veel intenser en heftiger orgasme wat niet te vergelijken is met het orgasme dat ze tijdens normale seks krijgen. Ben je op zoek naar tips voor anale seks? Je leest op Tippelstraat de beste tips voor een pijnloze ervaring.Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu