Gangbang

Wat is een gangbang?

Het fenomeen dat gangbang heet

GangbangEen gangbang is vaak een georganiseerd seksfeest waarbij een vrouw seks heeft met meerdere mannen. Het wordt pas een gangbang genoemd als minimaal 4 mannen en 1 vrouw deelnemen. Het is voor veel vrouwen een fantasie om eens deel te nemen aan een gangbang maar vaak blijft het bij een fantasie. Want het vergt nogal wat lef om mee te doen aan zo'n seksfeest waar jij het middelpunt bent. Daarnaast is een georganiseerde gangbang niet altijd met bekende mannen maar ook met onbekenden. Dit is de reden waardoor veel vrouwen de stap niet durven te zetten. 

Er zijn meerdere vormen van groepseks zoals een trio, een kwartetje of een orgie. Hoewel er meerdere personen aanwezig zijn is het grootste verschil dat er bij een gangbang maar 1 vrouw deelneemt. Er zijn zelfs verschillende recordpogingen gedaan maar niemand overtreft de Amerikaanse Lisa Sparks die in 24 uur genomen werd door 919 mannen. Probeer dit maar eens te overtreffen. 

Verschillende soorten Gangbangs

De meest voorkomende soort is de gangbang waarbij er 1 vrouw aanwezig is die door 4+ mannen geneukt wordt. Deze soort gangbang kan verschillende uren duren en dat is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal mannen dat meedoet en het uithoudingsvermogen van de de vrouw. Aan het begin van de gangbang is het de bedoeling dat de mannen opgewonden raken door een blowjob, aftrekken of door andere erotische handelingen. Als alle mannen er klaar voor zijn dan kan het feest gaan beginnen. 

Er is ook zoiets dat een Blowbang heet. Tijdens deze bijeenkomst worden de mannen enkel gepijpt en is er geen sprake van penetratie. Als de mannen klaar zijn gekomen dan spuiten zij over de vrouw heen. 

En dan is er nog de Reverse Gangbang, je raad het al, bij deze soort is er slechts 1 man aanwezig omringd door een aantal vrouwen. Dit is waarschijnlijk de ultieme droom van iedere man. Het is wel belangrijk dat de man een goede conditie heeft en niet binnen enkele minuten klaarkomt voordat alle vrouwen hun pleziertje hebben gehad. 

Meedoen aan een Gangbang

Het is een bijzondere ervaring om mee te doen aan een gangbang waar je samen met andere mannen seks hebt met dezelfde vrouw. Van echte gepassioneerde seks is er geen sprake met een groot aantal mannen, meestal wordt de vrouw aan een stuk door geneukt door mannen die op hun 'beurt' wachten. Het is wel belangrijk dat je respect hebt voor de vrouw en voor de andere 'team genoten'. Voordat je meedoet aan een gangbang zal je gescreend worden en uitgenodigd worden. Het is niet zo dat je zomaar aan kunt sluiten bij een georganiseerde gangbang, er gaat toch wel wat aan vooraf. 

Besluit je om mee te doen aan een gangbang dan zijn er verschillende plekken waar je jezelf kunt inschrijven. Vaak worden deze 'feestjes' gehouden in een parenclub zodat er genoeg ruimte is voor iedereen. Eventueel kan er ook een ruimte of een villa gehuurd worden voor deze evenementen, dit is afhankelijk van degene die het organiseert. 

Het is niet altijd gemakkelijk om een gangbang bij jou in de buurt te vinden maar gelukkig zijn er voldoende advertentie pagina's waar er wordt gevraagd naar mannen die interesse hebben. Het is even zoeken maar er worden regelmatig gangbangs gehouden door het hele land. 

Waar moet je rekening mee houden tijdens een gangbang?

Regels en voorzorgsmaatregelen

Het belangrijkste tijdens een gangbang is natuurlijk dat je respect hebt voor iedereen. Vooral de vrouw die centraal staat bij een gangbang moet met respect behandeld worden. Geeft zij aan dat je te hardhandig bent dan moet je echt indimmen, het is natuurlijk een evenement dat als 'plezierig' ondervonden moet worden en daarom is het belangrijk om vooraf te bespreken wat wel en niet is toegestaan. De vrouwen doen het tijdens zo'n georganiseerde gangbang altijd vrijwillig en mocht je het idee hebben dat diegene onder druk staat dan moet je bij jezelf nadenken of je hier wel aan mee wilt doen. Weet je zeker dat deze vrouw tegen haar wil aanwezig is dan maak je natuurlijk een melding bij de politie

Daarnaast wordt bij een professionele gangbang geen sterke drank geschonken en is het verboden om drugs te gebruiken. Ook moet je getest zijn bij de GGD voordat je mee gaat doen aan zo'n evenement. Dit is wel zo veilig voor als het is toegestaan om handelingen zonder condoom te verrichten. Al met al een professionele gangbang is altijd goed geregeld. 

Hoewel de fantasie van een gangbang voor veel mensen een opwindend en spannend idee is, kan het er in de realiteit heel anders aan toe gaan. Het kan zijn dat je uiteindelijk last hebt van faalangst, erectieproblemen of andere ongemakken. Denk er goed over na wanneer je jezelf gaat inschrijven voor een gangbang, de organisator is altijd op zoek naar betrouwbare personen die voldoen aan alle eisen. Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu