Escort Reviews

Bekijk de hoogstgewaardeerde Tippelstraat profielen. Lees reviews van andere wandelaars en deel ervaringen. Laat elkaar weten wat uw leuk of minder leuk vond aan een date via Tippelstraat. U kunt een …




Lieve en warme vrouw waar ik lekkere sex mee heb gehad daarna nog even fijn gekletst totdat de tijd voorbij was. Ik ga haar z


Datum: 19-04-2024
Geplaatst door Jantje



Geweldig vrouw. Houd zig goed aan de afspraak. Ze houd goed rekening met je wensen. Kan super diep pijpen.


Datum: 17-04-2024
Geplaatst door Chris



Al vaker escorts over de vloer gehad maar met deze jongedame was het heerlijk. Toch even de moeite genomen om een review te


Datum: 16-04-2024
Geplaatst door Anonieme Man



Paul Wat een geweldige leuke spontane en lieve vrouw, wow. Ik heb een fantastische tijd met haar doorgebracht. Ik ga zeker


Datum: 15-04-2024
Geplaatst door anonymous-113784



Genoten van jou, ik zie je snel weer lieve schat!


Datum: 12-04-2024
Geplaatst door Jozef



Het was zoals gewoonlijk weer geweldig lieve Lana


Datum: 11-04-2024
Geplaatst door Guus



Watbeen topper ben jij zo gezellig een puur. Echt een aanrader voor een ieder dikke kus en knuffel en zie je next time


Datum: 11-04-2024
Geplaatst door Richard



Hele plezante date gehad met Liz, geweldig lieve dame


Datum: 10-04-2024
Geplaatst door Maarten



Heb voor het eerst escort besteld en dat was met Elisabeth. In 1 woord geweldig


Datum: 10-04-2024
Geplaatst door Jordy






Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu