Escort Reviews

Bekijk de hoogstgewaardeerde Tippelstraat profielen. Lees reviews van andere wandelaars en deel ervaringen. Laat elkaar weten wat uw leuk of minder leuk vond aan een date via Tippelstraat. U kunt een …




Escort Mae
Zeer goed en voor herhaling vatbaar


Datum: 27-06-2022
Geplaatst door Peet



Escort Rosanne
Rosanne, echt een lieve geweldige sociale mooie heerlijke vrouw met een zacht karakter. Love her for ever!


Datum: 20-06-2022
Geplaatst door Engel



Escort Tiesja
Tiesja, is een lieve leuke heerlijke vrouw die je altijd bij je wil hebben. Heb haar maar 1 keer mogen daten helaas. Maar hop


Datum: 19-06-2022
Geplaatst door Engel



Escort Zoë
Sexy figuurtje en een lief koppie, de tijd vloog voorbij. Gelukkig kon je een uurtje extra blijven, 1 en al genieten met jou


Datum: 15-06-2022
Geplaatst door Anoniem9876



Escort Mae
Een week of wat geleden heb ik Mae voor twee uur geboekt. Dat viel eerst niet mee, ze is veelgevraagd en inmiddels weet ik oo


Datum: 13-06-2022
Geplaatst door Jan50



Escort Marly
gewoon super


Datum: 12-06-2022
Geplaatst door Somie



Escort Marly
Heerlijke dame :)


Datum: 09-06-2022
Geplaatst door klein duimpje



Escort Mae
Deze mooie meid al een paar keer mogen ontvangen voor een paar uur en in 1 woord.. WAUWWW. Ze is serieus bloed mooi. Tijd vli


Datum: 06-06-2022
Geplaatst door Alexander



Escort Noa
Was helemaal super snel een volgende keer 


Datum: 25-05-2022
Geplaatst door Janus92






Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu