Escort Reviews

Bekijk de hoogstgewaardeerde Tippelstraat profielen. Lees reviews van andere wandelaars en deel ervaringen. Laat elkaar weten wat uw leuk of minder leuk vond aan een date via Tippelstraat. U kunt een …




Escort Giselle
Met haar bezig geweest vorige week vrijdag en is op een spetterend feest uitgelopen. Fijn dat ik het heb gedaan met haar.


Datum: 18-06-2021
Geplaatst door Hansje



Escort Tonnia
Met deze meid ben ik op stap geweest voor een paar dagen. Het is me heel goed bevallen.Zij kan er wat van.


Datum: 10-06-2021
Geplaatst door Hansje



Escort JennaRose
Vorige week Jenna gevraagd een paar uurtjes langs te komen. Op de afgesproken tijd belde ze aan. Ze had een koffertje bij zic


Datum: 06-06-2021
Geplaatst door Karel54



Escort JennaRose
Met Jenna afgesproken in Sonsbeek, ik vind haar altijd een hele leuke verschijning, netjes verzorgt , bloedmooie dame om te z


Datum: 29-05-2021
Geplaatst door `Thor



Escort JennaRose
Zo zaterdagochtend een prachtig lingeriesetje voor deze topper gekocht?? Voor de afspraak op 2 e pinksterdag in sonsbeek. Dez


Datum: 28-05-2021
Geplaatst door Redwine



Escort Débora
Wat een lieve geile vrouw. Heerlijke tijd gehad met haar. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je!?


Datum: 13-05-2021
Geplaatst door Petros47



Escort JennaRose
2 avonden geleden voor de vierde keer afgesproken met Jenna en deze keer voor een trio samen met een vriendin van haar. Ik mo


Datum: 30-04-2021
Geplaatst door Degespierdestratenmaker



Escort annettv
Via deze site een afspraak met Annet gemaakt. Was mijn 1e keer met een trans. Na contact gaf ze meteen haar adres, geen gehei


Datum: 17-04-2021
Geplaatst door J.Ostende



Escort Tonnia
Een prachtige dame op iets oudere leeftijd


Datum: 16-04-2021
Geplaatst door hennie2






Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu