Escort Reviews

Bekijk de hoogstgewaardeerde Tippelstraat profielen. Lees reviews van andere wandelaars en deel ervaringen. Laat elkaar weten wat uw leuk of minder leuk vond aan een date via Tippelstraat. U kunt een …




Escort JennaRose
Een tijdje terug bij Jenna geweest, een eerste keer voor mij. Maar zeker niet de laatste had ik al snel door! Ik was in het


Datum: 11-04-2021
Geplaatst door Stino



Escort JennaRose
Bij deze mooie dame kon ik het niet laten om een recensie te schrijven. Zoals de al bestaande reacties, is er geen woord gelo


Datum: 07-04-2021
Geplaatst door Cyclist



Escort JennaRose
Vorige week na veel wikken en wegen (1e keer) afgesproken.  En moet zeggen, totaal geen spijt !!Ik was wat gespannen in


Datum: 05-04-2021
Geplaatst door Douwe E.



Escort JennaRose
Zaterdag een date met deze gewelidige dame gehad. Voor mij was het echt een GFE met deze lieve dame. We hebben voor en na de


Datum: 05-04-2021
Geplaatst door Krullenbol



Escort JennaRose
voor mijn eigen verjaardag meteen 2 uur beboekt, elke seconde waard. Eerst even rustig gepraat en gekeken wat ik graag wou do


Datum: 04-04-2021
Geplaatst door onopvallendeman



Escort JennaRose
Normaal schijf ik geen review. dit zijn voor mij persoonlijke dingen wat er gebeurt tussen beiden personen is voor mij en haa


Datum: 03-04-2021
Geplaatst door Dream



Escort JennaRose
Als je op zoek bent naar een sexy donkerharige fantasie, dan ben je bij JennaRose aan het goede adres. Of althans, ze komt op


Datum: 03-04-2021
Geplaatst door Calibr



Escort JennaRose
Weer eens met Jenna afgesproken.Toen ze bij mij thuis was was mijn spanning vrij snel weg en hebben we.wat gedronken en gezel


Datum: 03-04-2021
Geplaatst door `Thor



Escort Kayleex


Datum: 06-03-2021
Geplaatst door Keesvanderspek






Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu