Escort Reviews

Bekijk de hoogstgewaardeerde Tippelstraat profielen. Lees reviews van andere wandelaars en deel ervaringen. Laat elkaar weten wat uw leuk of minder leuk vond aan een date via Tippelstraat. U kunt een …




Escort Débora
Geweldige vrouw! Sensueel, knap, vol passie, lief. Een aanwinst voor escort. Fantastische avond en seks met haar gehad.


Datum: 30-12-2020
Geplaatst door Bimpie5



Escort Maan
Maan is vaak bij mij geweest, helaas door omstandigheden voor mij niet meer mogelijk . Ik mis haar ! Maan is lief, lekker zac


Datum: 28-12-2020
Geplaatst door Richard94



Escort Mae
ik hep mae al 2x mogen ontvangen. ik ben er erg blij mee dank je hier voor . je bent een top meid. arnold hardenberg


Datum: 27-12-2020
Geplaatst door arnold saadhoff



Escort Débora
Fantastische vrouw!! Super geile, heerlijke sex gehad met haar!! ??


Datum: 25-12-2020
Geplaatst door John



Escort Moniek
Lief leuk en spontaan 


Datum: 21-12-2020
Geplaatst door Arnold



Escort Maan
Maan is een bijzonder lieve-, aardige-, charmante-, mooie-, schone- en lekker ruikende-, en lekker vrijende escortdame.


Datum: 21-12-2020
Geplaatst door Lennard



Escort Moniek
Bedankt voor de heerlijke geile avond Moniek.


Datum: 20-12-2020
Geplaatst door Anoniempje



Escort Maan
Een tijdje terug een trio mogen hebben met deze dame! Ik was nog al nerveus maar ze stelde me op alle vlakken gerust. Mijn vr


Datum: 17-12-2020
Geplaatst door xxdena



Escort Maan
Ik heb meerdere malen van je mogen genieten , je bent een droom voor elke man. Je bent mooi, lief , sexy en ongelofelijk lek


Datum: 17-12-2020
Geplaatst door edwin2020






Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu