Escort Reviews

Bekijk de hoogstgewaardeerde Tippelstraat profielen. Lees reviews van andere wandelaars en deel ervaringen. Laat elkaar weten wat uw leuk of minder leuk vond aan een date via Tippelstraat. U kunt een …




Escort JennaRose
Jenna is weer een keertje bij mij geweest. Wat een heerlijke sexdate was dat zoals gebruikelijk met haar. She is a hot woman!


Datum: 17-09-2021
Geplaatst door Degespierdestratenmaker



Escort JennaRose
Ik heb al meerdere keren met Jenna afgesproken voor een lekkere sexdate maar het laatste afspraakje was een leuke tijd samen


Datum: 11-09-2021
Geplaatst door Degespierdestratenmaker



Escort Nicky
Nicky is nog mooier in het echt dan op de foto's. Heerlijk gekletst en een fantastische avond beleefd met haar


Datum: 06-09-2021
Geplaatst door alex



Escort Helena
Heerlijk genoten met jou... wat ben je lief bedankt voor de heerlijke avond


Datum: 19-08-2021
Geplaatst door Jannus



Escort Khloé
Wat een super leuke en lieve meid is dit, heb een paar uur met haar doorgebracht en ze is altijd vrolijk en werkt echt met pl


Datum: 16-08-2021
Geplaatst door Twan



Escort JennaRose
Wow... Waar moet ik beginnen. Voor mij de eerste keer dat ik iemand in huur, maar door bepaalde omstandigheden had ik het erg


Datum: 15-08-2021
Geplaatst door N3TW33K



Escort Denise
Jammer dat ze zo weinig werkt, dit is echt een topper!


Datum: 27-07-2021
Geplaatst door Theo



Escort Khloé
Nu 3 keer met Khloé afgesproken, wat een topper! Ik ben een vaste klant geworden. Lief, mooi en sexy…what more do you need


Datum: 26-07-2021
Geplaatst door Janov



Escort Kayleex
Aanrader voor iedereen!!


Datum: 15-07-2021
Geplaatst door Mo






Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu