Cardate - Sex in de auto

De lekkerste autosex beleven

Cardate

Wat is een cardate

Het is een veelvoorkomende vorm van daten, een cardate is niets meer dan een date in de auto. Veel mannen willen graag een cardate omdat zij thuis niet af kunnen spreken en graag een vluggertje willen wanneer zij onderweg zijn. Je spreekt samen een plek af om elkaar te ontmoeten en rijdt naar een onopvallend plek. Wees altijd voorzichtig tijdens een cardate, vooral al je de ander niet kent. Veiligheid staat voorop en voelt het niet vertrouwd stap dan vooral niet in bij een onbekende. 

Ben je met je partner in de auto dan is het soms lastig om van elkaar af te blijven maar denk aan de veiligheid want tijdens een heerlijke pijpbeurt kan de auto zomaar ineens van de weg raken. Zoek daarom een rustig plekje op waar jullie anderen niet tot last zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je betrapt wordt door een gezin met kinderen die de politie bellen. Hoewel seks in het openbaar verboden is, is seks in de auto nog altijd legaal mits het voertuig stilstaat en je niet gezien kunt worden. Zorg dus dat je niet opvalt en zoek samen een rustig plekje op.

Praktische tips voor autosex

De do's en don'ts tijdens een cardate

Iedereen heeft het in zijn tienjaren wel eens in de auto gedaan, praktisch is het niet maar wanneer je zo opgewonden bent dan zit er soms niets anders op. Misschien heb je er slechte ervaringen mee gehad maar dat komt natuurlijk omdat je toen geen toegang had tot onze beste tips voor autosex. We vertellen je alles over de beste locaties en de lekkerste standjes voor een onvergetelijk 'ritje'. We hebben er rekening mee gehouden dat je geen toegang hebt tot een limousine of een grote pick-up truck met ruime achterbank. 

Een geschikte locatie kiezen

Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we je kunnen geven. We hebben eerder verteld dat het niet verboden is om seks te hebben in de auto maar het is wel belangrijk om een discreet plekje op te zoeken. Of het nuj klaarlichte dag is of midden in de nacht, als je midden in het centrum gaat staan met de auto dan is er een 100% kans dat je gesnapt wordt. Kies voor een afgelegen plek zoals een parkeerplaats naast de snelweg, een afgelegen bospad of een plekje in het buitengebied waar je niemand tegenkomt. Dit zal in de zomer iets lastiger zijn omdat dan veel mensen buiten zijn, maar er is altijd wel een plekje te vinden waar jij en je lief ongestoord jullie gang kunnen gaan. 

Zorg voor gemakkelijke kleding

En dit is eigenlijk meer een tip voor de vrouwen want een man hoeft zijn broek maar open te ritsen en hij is 'ready to go'. Voor vrouwen is het gemakkelijk om een jurkje aan te trekken, of een rok (die niet te strak zit). Je bent nou eenmaal niet in de slaapkamer waar alle kleren met gemak worden uitgetrokken, in het openbaar moet je toch een beetje discreet zijn zodat je snel weer aangekleed bent als er iemand voorbij komt. Het is niet de bedoeling dat jullie betrapt worden maar je moet er rekening mee houden dat dit wel kan gebeuren. 

De bekleding van je auto

Heb je geen lederen bekleding in je auto dan is het verstandig om een handdoek mee te nemen om vlekken te voorkomen. Omdat het erg krap is in de auto is het misschien een beter idee om een condoom te gebruiken. Kom je klaar in je vriendin dan kan het zijn dat zij ook vlekken achterlaat op haar stoel. Deze 'butvlekken' drogen niet kleurloos op en je moet ze door flink schrobben verwijderen uit je bekleding. Heb je onverhoopt toch een paar van deze plekken op je bekleding dan wil je deze zo snel mogelijk verwijderen met een natte doek om de vloeistof op te nemen. Heb je te maken met een opgedroogd hoopje sperma dan kun je aan het schrobben komen. 

De lekkerste standjes in de auto

Deze standjes zijn ideaal tijdens een cardate

We hebben een selectie gemaakt van enkele posities die voor jullie allebei fijn zijn in de auto. Je kun je in de auto namelijk niet alle standjes beleven maar dit is natuurlijk wel duidelijk. De ruimte op de achterbank is erg beperkt en op de bestuurders stoel is ook niet erg veel ruimte om je gang te gaan. Tenzij je het van plan bent op de motorkapt te doen is er meer mogelijk en kun je lekker de benen strekken. Tijdens het zoeken naar een geschikte plek om te parkeren kunnen jullie vast een beetje met het voorspel beginnen om elkaar op te geilen. Eenmaal aangekomen op de juiste plek kunnen jullie een van de volgende standjes proberen.

Het spreekwoord 'klein maar fijn' is natuurlijk niet altijd fijn maar als we het hebben over autosex dan is het zeker fijn als jij en je partner niet zo groot zijn. Voor mannen en vrouwen die langer zijn dan 1.80/1.85 is seks in de auto waarschijnlijk niet erg comfortabel. Voor de kleintjes onder ons is het niet verkeerd om lekker los te gaan in de auto en blijft er meer ruimte over om je benen wat meer te strekken. Wij vinden persoonlijk dat de volgende standjes het meest ideaal zijn voor seks in de auto, het is natuurlijk ook geen plek om urenlang seks te hebben. 

Girl on top

Heb je meer ruimte zoals bij je thuis dan noemen we dit de 'cowgirl' of het 'lapdance standje' maar in de auto heet dit gewoon girl on top. Bij dit standje gaat de vrouw bij de man op schoot zitten met haar gezicht naar hem toe. Om het iets meer comfortabel te maken kun je de rugleuning naar achteren zetten en jezelf iets onderuit laten zakken. Hierdoor kun je gemakkelijk meehelpen bij het stoten en haar kont vasthouden tijdens de rit. Je kunt dit standje natuurlijk ook op de reversed manier doen maar let er wel op dat je niet voluit op het stuur gaat hangen. Vergeet niet dat hier de claxon zit en als jullie het discreet willen houden dan let je er goed op dat je deze niet per ongeluk indrukt. 

Doggy style

Yes, gelukkig is dit standje wel uit te voeren als jullie op de achterbank willen neuken. Het meest favoriete standje onder veel mannen en vrouwen is goed toe te passen door 1 knie op de grond te laten rusten. Hierdoor kun je lekker diep stoten maar zorg er wel voor dat je niet te hard stoot want haar voorhoofd zit natuurlijk niet ver van het raam af.

Wil je helemaal losgaan met dit standje verplaats dan naar buiten en gooi je lief over de motorkap heen. Het is dan wel heel belangrijk dat er echt geen andere mensen in de buurt zijn want dan wordt het allemaal een beetje genant. Ga in ieder geval achter de auto staan zodat jullie sowieso minder in het zicht staan. 

Zittend standje

Zittend standjeHet zittende standje is misschien iets minder persoonlijk maar zeker het proberen waard. Dit is wel een standje waarbij je maar beter de stoel wat lager kunt zetten want anders bonk je met je hoofd tegen het dak van de auto. Je gaat met je gezicht naar voren gericht op je partner zitten en om te zorgen dat je je hoofd niet stoot kun je wat voorover gaan leunen. Eigenlijk is dit ook een beetje een soort doggy style maar dan op een zittende manier. Het zorgt voor een intense penetratie waarbij jullie allebei de controle kunnen nemen.

 Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu