Aftrekken

Aftrekken - Hoe doe je dat?

AftrekkenWat is aftrekken?

Aftrekken betekent kortgezegd dat je met je hand je eigen penis of die van iemand ander stimuleert. Maar hoe doe je dit op een goede manier zodat je zelf of die ander hier heerlijk van geniet. Als je jezelf aftrekt dan heet dit ook wel masturberen of zelfbevrediging. Door jezelf regelmatig af te trekken weet je precies wat je lekker vindt en ontek je die fijne plekjes en handelingen die tot een spuitend orgamse leiden. 

Hoe wordt aftrekken ook wel genoemd

Andere korte benamingen voor aftrekken zijn ook wel: rukken, moppen, sjorren, wieksen, handkarren, fappen, afjuinen, handneuken, jerken, jossen, melken enz.

Gezegdes waarmee we aftrekken ook wel bedoelen zijn: met jezelf spelen, de aap op zijn bakkes geven, er effe een haal aan geven, de puddingbuks afschieten, de berenklauw strelen enz enz. Iedereen noemt het anders en we weten altijd precies wat ermee wordt bedoeld.

Hoe kun je jezelf lekker aftrekken?

Tips voor jezelf voor een heerlijke trekbeurt

Het is voor de meeste mannen een veel voorkomende bezigheid, lekker thuis op de bank, in bed of onder de douche heerlijk aan kleine vriend trekken. Maar hoe doe je dit precies en wat zijn de lekkerste tips? De basis is erg simpel: je neemt je jongeheer in je handen en begint met trekkende bewegingen op en neer te gaan. Je komt er vanzelf achter welk ritme je lekker vindt, en dit kun je steeds opvoeren totdat je tot een orgasme komt. 

Zorg voor een relaxte plek

Het belangrijkste is dat je jezelf op je gemak voelt zodat je ongestoord van je trekwerk kunt genieten. Zet een lekker muziekje op, ga onderuit liggen op je bed en doe je ogen dicht. Ben je niet alleen thuis en wil je niet dat er iemand ongevraagd binnenkomt dan kun je ook in de badkamer je gang gaan bijvoorbeeld onder de douche. De warme stralen kunnen ook helpen voor een heerlijk orgasme. Het is niet alleen gênant om betrapt te worden tijdens het aftrekken maar je bent ook meteen niet meer opgewonden als je door je moeder of partner gesnapt wordt. 

Houd er rekening mee dat masturberen in het openbaar verboden is. Hoewel het erg spannend kan zijn moet je weten dat je hiervoor een boete kan krijgen of zelfs een gevangenisstraf. Wil je masturberen in het openbaar dan kun je in Italië gewoon je gang gaan. Zolang er geen minderjarige in de buurt zijn is dit in Italië gewoon toegestaan. 

Gebruik twee handen

Heb je geen partner en zal je de daad zelf moeten doen dan kun je 2 handen gebruiken voor een intens genot. Met je ene hand 'je trekhand' kun je de penis stimuleren terwijl je met je andere hand je ballen kneed en masseert. Kom erachter wat je zelf lekker vindt en je zult merken dat dit het allemaal veel lekkerder maakt dan met slechts 1 hand. 

Glijmiddel of speeksel

Pak die fles glijmiddel uit de kast zodat je jongeheer lekker door je handen glijdt. Het kan zijn dat glijmiddel vlekken achterlaat op je dekens dus in dat geval kun je ook gewoon speeksel gebruiken. Het nadeel is dat speeksel erg snel opdroogt en je hierdoor weer snel een droge dop krijgt. Het gevoel van glijmiddel tijdens het aftrekken is erg fijn en maakt je bewegingen lekker soepel. 

Prostaatmassage en anale stimulatie

Je hebt vast wel eens gehoord dat je mannelijke G-spot zich in de anus bevindt. Dit is voor veel mannen een no-go maar toch zeker de moeite waard om eens te proberen. Door de G-spot te stimuleren ervaar je een intenser orgasme en waarschijnlijk ben je meteen verkocht. De prostaatklier is dus precies die plek waar de G-spot te vinden is. Deze klier zit zo'n 2 centimeter diep, een vingertopje dus, in de anus en je weet precies wanneer je goed zit. Zorg ervoor dat je handen schoon zijn als je dit van plan bent, je wilt namelijk niet dat hier vieze bacteriën gaan nestelen. 

Uitstellen van je orgasme

Kom je snel klaar tijdens het rukken of tijdens de seks dan kun je zelf je orgasme proberen te beheersen. Dit doe je door elke keer een korte pauze in te lassen en weer verder te gaan. Dit valt niet mee want als je het gevoel krijgt dat je klaarkomt dan ben je vaak al te laat. Leer je lichaam kennen door het rustig op te bouwen en precies in de gaten hebt wanneer je moet stoppen. Daarna ga je weer verder en stop je weer precies op datzelfde punt. Dit wordt ook wel de stop-start methode genoemd en uiteindelijk krijg je een veel intenser orgasme. 

Hoe trek je iemand anders af?

De beste technieken om een pro te worden in aftrekken

Iemand anders aftrekken is een opwindende handeling om toe te passen tijdens het voorspel. Ook als je eens geen zin hebt in seks maar je partner niet wil laten zitten kun je hem aftrekken. Maar hoe doe je dit precies en hoe zorg je ervoor dat hij een onvergetelijk orgasme krijgt? We geven je hier de beste tips die je kunt gebruiken bij een heerlijk trekbeurt. 

Zorg ervoor dat hij hard wordt

Dit is de basis en je begint natuurlijk niet meteen vol gas aan de penis te trekken. Begin eventueel met een erotische massage, streel zijn dijen en zijn onderbuik en masseer de ballen. Je zult aan zijn ademhaling horen wat lekker is en daarop gebaseerd kun je daarmee doorgaan. Begin zachtjes aan met masseren en vergeet hierbij niet de eikel te masseren, dit is namelijk het gevoeligste deel van zijn penis. Het zal niet lang duren voordat hij hard wordt en dan kan het echte werk beginnen. Zodra de penis hard is kun je er eventueel glijmiddel bij pakken of wat speeksel op je handen doen. Veel mannen vinden het ook geil als je op de penis spuugt.

Hard of zacht trekken

Dit is afhankelijk van de gevoeligheid van de penis. Mannen die besneden zijn kunnen een minder gevoelige eikel hebben omdat deze altijd bloot ligt maar ook door ouderdom kan het zijn dat de penis minder gevoelig is. Bij een gevoelige penis kun je rustig aan beginnen en het tempo opvoeren, vergeet vooral niet te vragen of het lekker is en of het harder/zachter moet. Dit is niet gek en door 'feedback' te vragen zal jij een echte pro worden. Zorg voor afwisseling in tempo zodat je trek technieken niet voorspelbaar zijn en elke actie onverwachts blijft. Gebruik je andere hand om zijn ballen te masseren, deze mogen zeker niet vergeten worden tijdens een perfecte trek sessie. 

Oraal bevredigen

Hoewel we het hier over aftrekken hebben is het ook heerlijk om hem met je mond te verwennen. In combinatie met je handen zal dit een onvergetelijke ervaring worden voor hem. Begin van onder aan de schacht te likken naar boven en neem de eikel in je mond. Bij iedere beweging merk je precies wat hij lekker vindt en vergeet niet om je handen te gebruiken. Je kunt zijn dijen strelen, zijn ballen masseren en de basis van de schacht stevig vasthouden. Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu